• Faglighed & fordybelse
  • Glade børn lærer mest
  • Udvikling i udlandet

Office 365 på Solhverv Privatskole

Brug Office 365.

Som elev eller ansat på Solhverv har du gratis adgang til Office 365. Du kan bruge online-apps eller du kan installere de "rigtige" programmer på din computer (Microsoft kalder dem "skrivebordsapps"). Det er en god idé at installere programmerne, da du så altid kan bruge dem, selv om du skulle være uden adgang til internettet. Desuden er der flere funktioner i programmerne end i online-udgaverne.

BEMÆRK: Office 365 programmerne kan ikke køre på en ChromeBook; hvis du skal købe en ny computer, anbefaler vi en Windows-PC (dog hjælper vi gerne med MacBooks).

Måske er du vant til at bruge Google Apps/Drev/Docs fra din gamle skole. På Solhverv skal du skifte til Office - det bruges i undervisningen, hvor lærerne bl.a. deler opgaver og materiale. Vi giver ikke support til Google Apps.

 

Brug OneDrive!

Du skal bruge OneDrive til at gemme dine ting på. Det gælder både billeder og dokumenter. Du har 1 TB plads - det er 1024 GB, mere plads end på de fleste bærbare computere.

Det kan virke lidt underligt, når vi nu lige har sagt, at du bør installere programmerne, for det tilfælde, at du skulle være uden adgang til internettet. Men det er ikke så dumt endda! OneDrive opretter nemlig en kopi af dine data på din computer, som OneDrive sørger for at synkronisere løbende, når du er på nettet.

Desuden er der den rigtig store fordel, at hvis du bruger Word og Excel, OG du er logget på Office (i programmet), så gemmer programmet automatisk alle ændringer.

 

Se her hvordan du installerer Office 365