• Faglighed & fordybelse
  • Glade børn lærer mest
  • Udvikling i udlandet

Elevcoach

Solhverv Privatskole oplever ind i mellem elever, som har svært ved at søge hjælp, spørge i tide, samarbejde, engagere sig, kommunikere, tackle modgang, passe på sig selv eller måske planlægge hverdagen, og de kan nu søge hjælp af vores elevcoach. 

De ovennævnte er færdigheder - life-skills - som er nødvendige for at kunne klare sig i skolen og i livet.

Elevcoachen hjælper vores elever til at få en bedre skoledag.  Denne form for coaching gør eleverne i stand til at reflektere, lære af egne erfaringer, blive klogere på egne ressourcer og se handlemuligheder og løsninger.

Hvordan i praksis?
 

Elever i overbygningen, som kunne tænke sig en samtale med elevcoachen, griber fat i deres klasselærer, og vurderer klasselæreren, at en coachingsamtale er en mulig hjælp, så skal forældrene også samtykke så længe, eleverne er under 15 år. Eleven kan booke tid hos elevcoachen, når klasselæreren billiger og skolen har en skriftelig samtykkeerklæring i form af en e-mail.

Skolens lærere og ledere kan ligeledes opfordre elever til at søge hjælp af elevcoachen. Det samme kan elevernes forældre. Eleven skal dog selv være motiveret for coaching og ligeledes have forældresamtykke.

 

Solhverv Privatskole håber, at eleverne får glæde af elevcoachen.